Knivattack på Norr i Christianstad – flera skadade!

Foto: Ian Fernheden

Under förmiddagen strax efter 11 blev ett flertal människor skadade av en en man med ett tillhygge på J H Dalsgatan. Enligt uppgifter till tidningen är det två misstänkta gripna. En av gärningsmännen påstås vara av syrisk härkomst, enligt boendes i området. En av dem rapporteras också ha sprungit ut ur en port utan kläder.

Enligt Kristianstadsbladet har den nakne mannen initialt tagit sig in genom en balkong i en lägenhet där han påstått att han blivit torterad i timmar, för att där få hjälp.

Enligt andra uppgifter handlar det om två nakna män varav den ena (dvs. sannolikt andra) enligt vittnesuppgifter till C4kuriren ska ha tagit sig in hos en handikappad man på bottenvåningen som han misshandlat blodig, det är i det sammanhanget som polisen också blivit skadad i pulsordern på armen. Den ena nakna mannen ska ha haft ett sår på benet.

På plats i Christianstad finns polis från Malmö, totalt sett ca 10 polisbilar och ett antal ambulanser.

Enligt uppgifter ska attackerna ha skett mot människor som råkade befinna sig på fel plats vid fel tidpunkt, de ska vara två i 25-årsåldern och två i 35-årsåldern som är lindrigt skadade.

Uppdateringar sker löpande, uppgifterna går isär vad som skett.

Be the first to comment

Lämna ett svar